В ЧДГ „ДРУЖБА“ беше проведено тържество с много песни и танци по случай края на учебната година

май 31, 2024

С много песни, танци и усмивки в ЧДГ „ДРУЖБА“ беше проведено тържество по случай края на учебната година. Тържеството беше много специално за децата от ПГ 6-годишни, които отпразнуваха завършването си в детската градина.

Специално за завършването всички учители от детската градина подготвиха различни представления с децата от всяка една от групите. Тържеството започна с кратко приветствие на изпълнителния директор на ЧДГ „ДРУЖБА“ и на ЧСУ „ДРУЖБА“ – София Фарук Ердуран.

Откриването започна с рецитиране на стихотворението „Училище“ на Иван Вазов от най-малките възпитаници на училището. Всички деца от детската градина пяха, танцуваха народни, модерни и класически танци, а балетното изпълнение впечатли всички в залата.

Децата от ПГ 6 показаха на родителите си, че вече познават азбуката и числата и че са готови за първи клас. Трогателен момент беше поздравителната реч на един от родителите от детската градина, която благодари на учителите от ПГ 6-годишни за техния труд и непрестанна грижа за децата.